Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Rafting στον Πηνειό. Διαδρομή: Στενά Βερνέζι
Πως έρχεστε:
Με δικό σας μεταφορικό μέσο έρχεστε στο χωριό Παραπόταμος Λάρισας, όπου και το σημείο συνάντησής μας. (3.30’ ώρες από Αθήνα και 1.30’ ώρες από Θεσ/νίκη).
Συναντόμαστε στην πλατεία του χωριού.
Διαδικασία δραστηριότητας:
Με δικά μας μεταφορικά μέσα, μεταφερόμαστε στην βάση μας δίπλα στο ποτάμι (5’), όπου ετοιμαζόμαστε για την κατάβαση (στολές νεοπρέν, αδιάβροχα κ.λ.π.) Εδώ θα είναι και το σημείο τερματισμού της διαδρομής στο Βερνέζι του Πηνειού.
Από την βάση μας και με τα οχήματά μας, μεταφερόμαστε στο σημείο εκκίνησης της διαδρομής (30’), στο ύψος του χωριού Ροδιά, όπου κάνουμε το απαραίτητο μάθημα πριν ξεκινήσουμε την κατάβαση.
Η διαδρομή διαρκεί 2.00’ με 2.30’ ώρες. Ο βαθμός δυσκολίας είναι με αρκετά συνεχόμενα περάσματα ΙΙΙου και ένα η δύο ΙVου, με μέσο και άνω επίπεδο νερού. Γίνεται στάση για καφέ και βουτήματα. Η συγκεκριμένη διαδρομή, με κανονικές συνθήκες νερού, θεωρείται από τις καλύτερες στη χώρα από άποψης ενδιαφερόντων περασμάτων και διασκεδαστικών μεγάλων κυμάτων.
Τελειώνουμε στην βάση μας, όπου αφού αλλάξουμε στα στεγνά μας ρούχα, απολαμβάνουμε τα ψητά λουκάνικα και άλλα εδέσματα, έχοντας πολλά να πούμε για την κατάβαση που μόλις έχουμε βιώσει. Γεμάτοι από όμορφες εικόνες και εμπειρίες μεταφερόμαστε με τα οχήματα μας στον Παραπόταμο όπου και τα αυτοκίνητα σας για την επιστροφή.
Μία εναλλακτική επιλογή, συντομότερη, αλλά εξ' ίσου ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική με δυνατό rafting και εδώ, είναι το δεύτερο μισό της διαδρομής. Προσφέρεται σαν πιο φτηνή και γρήγορη φυγή ενός πρωινού η απογευματινού, με δράση και αδρεναλίνη, στην πάντοτε όμορφη φύση! Η γενικότερη διαδικασία είναι η ίδια με αυτήν της ολόκληρης διαδρομής, μόνο κατά περίπου μία ώρα και κάτι συντομότερη.

Τιμή Ολόκληρης διαδρομής: 45,00€ / άτομο.

Τιμή δεύτερου μισού: 30,00€ / άτομο.

Ο συνολικός χρόνος διάρκειας της δραστηριότητας από την συνάντησή μας στον Παραπόταμο έως πίσω σ’ αυτόν για την επιστροφή, είναι 5,00’ με 5,30’ ώρες. Για το δεύτερο μισό της διαδρομής, ο συνολικός χρόνος μειώνεται κατά 1,30' ώρες.
Στοιχεία Επιχείρησης:
 • Διεύθυνση  
  Καρύτσα Λάρισας
 • Τηλέφωνο  
  6932545001
 • E-mail:  
  oltrek@otenet.gr
 • Fax:  
  2410921244
 • Ιστοσελίδα  
  http://olympostrek.gr/
Φωτογραφίες Επιχείρησης:
image image image image image image image image image image