Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Εγκαίνια Έκθεσης Κεραμικής της Στέλλας Νέδογλου
18/10/2014
Εγκαίνια Έκθεσης Κεραμικής της Στέλλας Νέδογλου
στο MUZIK café-bar
19 Οκτωβρίου εώς 12 Νοεμβρίου

385.000 χλμ

Περίπου αυτή είναι η πραγματική απόσταση που χωρίζει τη γη από τη σελήνη. Για εμάς όμως αυτή η απόσταση είναι μεταβλητή. Το φεγγάρι μετατρέπεται σε σύμβολο και έτσι μπορεί και γίνεται μεταφορικός λόγος, κεντρικός ήρωας μυθιστορημάτων, κεραμικό σχήμα.

Γύρω από αυτό περιστρέφεται η έκθεση κεραμικής της Στέλλας Νέδογλου: τη σχέση μεταξύ πραγματικής και συμβολικής απόστασης - μεταξύ ανθρώπων, προσωπικών επιθυμιών και σχεδίων.

Στα επιτοίχια αντικείμενα της, τα οποία περιλαμβάνουν και ρολόγια, παρουσιάζονται αφαιρετικές φιγούρες που στέκονται απέναντι στο φεγγάρι, άλλοτε μόνες, άλλοτε με συντροφιά, το δίνουν δώρο, το κάνουν οικείο αντικείμενο, μετρούν μαζί με αυτό το χρόνο -υπενθυμίζοντας ότι η απόσταση μετριέται και με το χρόνο, και είναι αντίστοιχα σχετική.

Δίνοντας έτσι μία κυριολεκτικά γήινη προοπτική, η απόσταση συρρικνώνεται - τουλάχιστον σε επίπεδο συμβολικό.

MUZIK café-bar
19 Οκτωβρίου εώς 12 Νοεμβρίου
Έκθεση Κεραμικής της Στέλλας Νέδογλου

Ένας καινούργιος χώρος στην καρδιά του κέντρου, με ιδιαίτερη διακόσμηση, ατμοσφαιρικός, με μεράκι από την αρχή ως το τέλος. Οι μουσικές άλλοτε ακολουθούν τα ατμοσφαιρικά vibes του χώρου και άλλοτε ξεσηκώνουν. Events, happenings, Live, Dj sets, εκθέσεις είναι τα δρώμενα που μας χαρακτηρίζουν.

Το event στο fb: https://www.facebook.com/events/572180279575818/
MUZIK FB: https://www.facebook.com/muzikcoffeebar

Π.Π.Γερμανού 21
Θεσσαλονίκη
(παλιό blue barrel)
Τηλ. 231 124 2329
FB: musikcoffeebar