Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Το TEDx University Of Macedonia, Live στο Αρχαιολογικό Μουσείο
06/10/2014
Η ομάδα του TEDxUniversityofMacedonia, την Τετάρτη 8 Οκτωβρίου 2014 θα πραγματοποιήσει το TEDxUniversityOfMacedoniaLive στο Αρχαιολογικό Μουσείο στις 6 μ.μ.
Πρόκειται για μία εκδήλωση πριν το μεγάλο μας συνέδριο που θέμα του θα είναι το “South”.

Μία διοργάνωση, την οποία το TEDxUniversityΟfMacedonia εξασφάλισε για το κοινό της μέσω live streaming. Ένας παρουσιαστής, δύο ομιλητές, οι RAINFALL, o Dj INCO και έξι live ομιλίες θα είναι αυτά που θα δώσουν την ευκαιρία στο κοινό να ζήσει τη συμμετοχή του στο TED.

Λίγα λόγια για το TED
Είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός που έχει ως στόχο τη διάδοση ιδεών. Ιδρύθηκε το 1984 στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ. Μια φορά το χρόνο καλούνται 12 ομιλητές να παρουσιάσουν τις ιδέες τους για 18 λεπτά στο μεγάλο συνέδριο που πραγματοποιείται στο Long Beach της Καλιφόρνια. Οι ομιλητές είναι οι εξής: Bill Gates, Al Gore, Jane Goodall, Elizabeth Gilbert, Sir Richard Branson, Nandan Nilekani, Philippe Starck, Ngozi Okonjo-Iweala, Isabel Allende και ο επικεφαλής Gordon Brown. Οι ομιλίες τους αναρτώνται στο TED.com.
Ωστόσο, θα είναι το πρώτο TED που θα πραγματοποιηθεί φέτος στο νότιο ημισφαίριο καθώς επίσης γιορτάζονται τα 30 χρόνια από την ίδρυση του.

To ΤΕDxUniversityOfMacedonia είναι ένας θεσμός του Πανεπιστημίου Μακεδονίας με στόχο το θετικό αντίκτυπο σε όλη τη φοιτητική κοινότητα. Ιδρύθηκε το 2013 και θέμα του περσινού συνεδρίου ήταν το “dare” ή αλλιώς “τολμώ”, με 12 εμπνευσμένους ομιλητές 2 performances και 100 θεατές που ανταποκρίθηκαν θετικά στο κάλεσμα του TEDxUniversityOfMaceonia, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 9 Νοεμβρίου στο μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού.

Για περισσότερες πληροφορίες στον τρόπο συμμετοχής στην εκδήλωση καθώς και άλλες λεπτομέρειες μείνετε συντονισμένοι.
Facebook : https://www.facebook.com/pages/TEDxUniversityofMacedonia/
Site : http://www.ted.com/tedx/events/12949
Facebook πρόσκληση https://www.facebook.com/events/620011554784749/