Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Καταφύγιο Chalet Θεοδώρου
Στο Πήλιο το βουνό των Kενταύρων και σε υψόμετρο 1350m βρίσκεται το χιονοδρομικό κέντρο Αγριόλευκες .

Είναι τόσο ξεχωριστό για τις μοναδικές του πίστες ανάμεσα στα χιονισμένα δέντρα - Η απόλυτη ελευθερία της ψυχής και του μυαλού!

Διαθέτει επίσης μεγάλο αριθμό από μονοπάτια - διαδρομές διαφόρων βαθμών δυσκολίας ανάμεσα στα πυκνά, υπέροχα δάση οξιάς, καστανιάς κι αγριόλευκας, που προσφέρουν στους περιπατητές τις απαράμιλλες ομορφιές του βουνού.

Εκεί υπάρχει το Καταφύγιο Chalet Θεοδώρου χωρητικότητας 55 ατόμων. Μπορούν να φιλοξενηθούν σε τετράκλινα δωμάτια με μπάνιο ή σε δωμάτια με κουκέτες (τετράκλινα ή εξάκλινα).
Τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, άνετα και ζεστά και τα χαρακτηρίζει η καθαριότητα.

Η πρόσβαση στο Καταφύγιο Chalet Θεοδώρου είναι εύκολη, γιατί απέχει μόλις 3km από τα Χάνια Πηλίου, ενώ το χιονοδρομικό διαθέτει τρία μεγάλα parking μεγάλης χωρητικότητας αυτοκινήτων, λεωφορείων, βαν, κ.α.
Στον πρὠτο όροφο υπάρχει μεγάλος χώρος εστιατορίου, όπου ο επισκέπτης μπορεί να βρει και να απολαύσει από τις γνήσιες παραδοσιακές πηλιορείτικες γεύσεις μέχρι και τις πιο ιδιαίτερες της σύγχρονης ελληνικής κουζίνας.

Λειτουργεί καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας ο όμορφος, ζεστός, ξεχωριστός χώρος για καφέ, ροφήματα, γλυκά, παγωτά και ποτά.

Εκεἰ μπροστά στο τζάκι μπορείτε να απολαύσετε ό,τι επιθυμείτε και να χαλαρώσετε στον ζεστό και όμορφο χώρο μας.
Ο χώρος προσφέρεται για εκδηλώσεις, αθλητικές και μη, χορούς, απονομές και διάφορα σεμινάρια.
Είναι τόσο μοναδικό και απαράμιλλο το ότι, ενώ χαίρεσαι τις ομορφίες του βουνού είτε χιονισμένο είτε όχι, παράλληλα μπορείς να απολαμβάνεις την υπέροχη θέα της θάλασσας του Παγασητικού! Είναι ένας συνδυασμός αξιοθαύμαστος και μοναδικός σε όλη την Ελλάδα! Είναι μαγεία!

Το καταφύγιο προσφέρεται ιδιαίτερα για εκπαιδευτικές εκδρομές Σχολείων και Πανεπιστημίων που ασχολούνται με περιβαλλοντικές περιηγήσεις ή προγράμματα (projects). Μπορεί να φιλοξενήσει συλλόγους, ομάδες ή και όποιον επισκέπτη επιθυμεί να απολαύσει κάθε δραστηριότητα που έχει σχέση με το βουνό.
Οι φυσιολάτρες του βουνού μπορούν να έχουν μοναδικές εμπειρίες σε σκι, ορειβασία, πεζοπορία, ποδήλατο (mountain bike, downhill) και όποια άλλη είναι η δραστηριότητα που τους ενδιαφέρει.
Το Καταφύγιο Chalet Θεοδώρου προσφέρεται για τις δραστηριότητες όλο το χρόνο.
Είτε χειμώνα για τις λευκές αποδράσεις σας, είτε άνοιξη και καλοκαίρι μέσα στη δροσιά της καταπράσινης φύσης!

Οι τιμές και για τη διανυκτέρευση - διαμονή και για το εστιατόριο - καφέ είναι προσιτές και προσαρμοσμένες στην υπάρχουσα οικονομική κρίση.
Έτσι ώστε να μπορείτε να έχετε τη καλύτερη σας διαμονή και εξυπηρέτηση με εγγυημένη υψηλή ποιότητα στη χαμηλότερη τιμή.

Και αν μας επισκεφτείτε, να είστε σίγουροι πως θα γοητευτείτε !!
Στοιχεία Επιχείρησης:
 • Διεύθυνση  
  Καταφύγιο Βόλος 370 11
 • Τηλέφωνο  
  +302428089021-+306936691899-+306932273269
 • E-mail:  
  chalet.theodorou@gmail.com
 • Ιστοσελίδα  
  http://www.katafygio-piliou.com/el/
Φωτογραφίες Επιχείρησης:
image image