Παραλία Καλαμίτσι Χαλκιδική
.
Άγιος Προκόπιος Νάξου
.
Ξενοδοχείο Γαλήνη
To Ξενοδοχείο
Πραγματική γαλήνη βρίσκει κανείς στο Βουργαρέλι με τη διαμονή του στο ξενοδοχείο αυτό. Ο επισκέπτης εντυπωσιάζεται από τους εξωτερικούς του χώρους που τους επιμελήθηκε ο ίδιος ο ιδιοκτήτης και αποτελούν πραγματικό καλιτέχνημα.
Οι χώροι υποδοχής
Όλα εδώ είναι βαλμένα με προορισμό να καλύψουν τις ανάγκες του επισκέπτη. Με τη διαμονή του ο επισκέπτης στο ευχάριστο αυτό περιβάλλον ξεχνά τον κόπο και τα προβλήματά του.
Με το πρωινό που προσφέρεται με γνήσια Ηπειρωτικά προϊόντα της περιοχής, απολαμβάνει κανείς τις λιχουδιές. Με τα κύρια φαγητά της σπιτικής κουζίνας, ο επισκέπτης νοιώθει σαν στο σπίτι του.
Διαμονή & αξιοθέατα
Τα δώδεκα δωμάτια με την ωραία θέα μεταφέρουν τον επισκέπτη στο χώρο που θα απολαύσει τον ήσυχο ύπνο με όλες τις δυνατές ανέσεις.
Με βάση το ξενοδοχείο Γαλήνη, ο επισκέπτης μπορεί να επισκεφθεί τόσο μέσα στο Βουλγαρέλι όσο και στην περιοχή του πολλά αξιοθέατα: Μοναστήρια, βρύσες, γεφύρια, μουσεία, νερόμυλους κ.λ.π. καθώς και να οργανώσει εκδρομές και περιπάτους στα βουνά και στα δάση.
Για την κάλυψη μεγαλυτέρου αριθμού επισκεπτών ετοιμάζεται πυρετωδώς η Νέα Πτέρυγα του Ξενοδοχείου Γαλήνη, που θα αριθμεί είκοσι ακόμη δωμάτια.

Στοιχεία Επιχείρησης:
  • Διεύθυνση  
    Βουλγαρέλι Άρτας
  • Τηλέφωνο  
    2685022380
  • Ιστοσελίδα  
    http://www.epirus.com/galini/index.html
Φωτογραφίες Επιχείρησης:
image image image image image image image image image