Παραλία Φαλάσαρνα Χανιά Κρήτης
.
Άγιος Γεώργιος (Κατιγιώργης) Μαγνησίας
.
Ποδηλασία και Bird Watching στη Λίμνη Κάρλα
Ποδηλασία και Bird Watching στη Λίμνη Κάρλα
Μοναδικές εικόνες της φύσης!
Περίοδος υλοποίησης : Κάθε Σαββατοκύριακο και καθημερινές κατόπιν συνεννόησης
Τιμή : 25€/ άτομο
Διάρκεια : 4 - 5 ώρες
Minimum συμμετοχής : 6 άτομα
Προϋποθέσεις συμμετοχής : Από 5 ετών και πάνω, Στοιχειώδης φυσική κατάσταση.
Περιγραφή
Μια μοναδική ευκαιρία να θαυμάσουμε ένα τοπίο που φαντάζει ειδυλλιακό με τα σύννεφα να καθρεπτίζονται στο νερό, τους πελεκάνους να ταΐζουν τα παιδιά τους και τους κορμοράνους να κάνουν το πρωϊνό τους μπάνιο.
Με το λεωφορείο μας, θα φτάσουμε μέσα από τα παράλια χωριά, στη λίμνη της Κάρλας, όπου παίρνοντας το ποδήλατο μαζί με κιάλια και φωτογραφική μηχανή θα προσπαθήσουμε να καταγράψουμε τις μοναδικές εικόνες που μας προσφέρει η φύση. Μετά την περιήγησή μας μπορούμε να απολαύσουμε το καφέ μας (πάντοτε συνοδεία με ντόπια κουλουράκια) στο ειδικά διαμορφωμένο παρατηρητήριο που μας χαρίζει την καλύτερη θέα της λίμνης.
Στην επιστροφή μας , η στάση στο χωριό Κανάλια είναι καθοριστική για να μπορέσει κάποιος να έχει μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα της περιοχής αλλά και της ιστορίας της. Με ντόπιο τσίπουρο και ιστορίες των χωρικών για την λίμνη σίγουρα θα προσθέσει στην δραστηριότητα αυτή μια φιλόξενη γεμάτη πληροφόρηση γλυκιά ανάμνηση.
Λίμνη Κάρλα
Η Λίμνη της Κάρλας ή Βοϊβής ή "βάλτος" (για τους ντόπιους) πορεύτηκε μαζί με τους παραλίμνιους ανθρώπους, ανάμεσα στον μύθο και στην πραγματικότητα. Πολλά λέγονται για την Λίμνη που μπερδεύονται μεταξύ αλήθειας και μυθοπλασίας, που μόνο η κυρά Ιστορία μπορεί να ξεδιαλύνει. Αναφορές από τον Όμηρο, τη σχέση του Ηρακλή με την περιοχή, του Λαπύθες και τους Κένταυρους - γνωστοί για την κενταυρομαχία τους. Μια λίμνη 38 χιλιάδων στρεμμάτων σήμερα (αντί των 180 χιλιάδων στρεμμάτων που καταλάμβανε πριν την αποξήρανση) είναι μια από τις μεγαλύτερες και πλουσιότερες σε πανίδα λίμνες στον ελλαδικό αλλά και ευρωπαϊκό χώρο. 
Στοιχεία Επιχείρησης:
 • Διεύθυνση  
  Βελίκα Μελιβοίας T.K 40003, Λάρισα
 • Τηλέφωνο  
  6932 292086 Νίκος Ντάγκας
 • E-mail:  
  larissa@trekking.gr
 • Fax:  
  6937284446 Βανα Βρετοπουλου
 • Ιστοσελίδα  
  http://www.trekking.gr/el
 • Facebook
 • Twitter
Φωτογραφίες Επιχείρησης:
image image image image image