Λίμνη Ζηρού
.
Γεφύρι Πορτίτσας
.
Βοβούσα Ιωαννίνων
.
Αριόπρινο Καρίτσας Λάρισα
Το Οδοιπορικό
Στην βορειοανατολική πλευρά του Κισσάβου, πάνω από τις ακτές του Στομίου, των Κόκκινων Νερών και τα νερά του Αιγαίου Πελάγους, σε μια καταπράσινη μεριά περιτριγυρισμένη από Οξιές, Δρυς, Καστανιές η τοποθεσία Αριόπρινο είναι το στολίδι αυτής της πλαγιάς μόλις 4 χλμ. από την Καρίτσα στον δρόμο που πηγαίνει για το χωριό Σπηλιά.
Οι ακτίνες του ήλιου περνάνε με δυσκολία από τις πυκνές φυλλωσιές και τους καλοκαιρινούς μήνες είναι μια όαση δροσιάς. Μέσα στο δάσος μπορείς να περιπλανηθείς πατώντας πάνω στα ξερά φύλλα, να στήσεις την σκηνή σου για μια διανυκτέρευση μέσα στο δάσος, δεν θα είσαι μόνος, το κάνουν πολλοί αυτό, αλλά και μόνος να είσαι δίπλα θα είναι το αναψυκτήριο που έχει φτιάξει το δασαρχείο και θα μπορεί να σε βολέψει από φαγητό, νερό, καφέδες κ.α. Το φθινόπωρο μπορείς να μαζέψεις μανιτάρια και τον χειμώνα όταν τα χιόνια κατεβούν χαμηλά μπορείς να παίξεις χιονοπόλεμο.
Από αυτό το σημείο μπορείς να βρεθείς στα ορεινά χωριά του Κισσάβου, στο Καταφύγιο, στα Αμπελάκια περνώντας από καταπράσινους δασικούς δρόμους για διαδρομές 4Χ4, και πεζοπορικά μονοπάτια, πάντα με την βοήθειας του ΕΟΣ Λάρισας.

Διαδρομή
Εικόνες
image image image image image image image image image image
Μοιραστείτε το:
Η Γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου ή, επίσημα, Γέφυρα Χαρίλαος Τρικούπης είναι καλωδιωτή γέφυρα που ολοκληρώθηκε το 2004 μεταξύ του Ρίου (κοντά στην Πάτρα) και του Αντιρρίου, που συνδέει την Πελοπόννησο με τη δυτική ηπειρωτική Ελλάδα και προς τα πάνω με το υπόλοιπο της Ευρώπης....Περισσότερα Βικιπαίδεια.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με συντεταγμένες : ΕΔΏ .
Υψόμετρο : 518 μ.
Γεωγραφικές συντεταγμένες :
39°54'20.9"N 21°42'11.2"E
Google map : 39.905793, 21.703100

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με συντεταγμένες : ΕΔΩ .
Υψόμετρο : 555 μ.
Γεωγραφικές συντεταγμένες :
39°58'50.1"N 21°20'27.8"E
Google map : 39.980575, 21.341051

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με συντεταγμένες : ΕΔΩ .